Lig je ook wel eens een wakker, omdat je het gevoel hebt dat je iets vergeten bent?
Bepaal je ook altijd in januari doelen die je eigenlijk de rest van het jaar niet meer bekijkt?
Sta je iedere keer weer in de supermarkt en weet je dan niet wat je nodig hebt?
Heb jij overal losse blaadjes die rondslingeren met jouw to-do’s en taken erop?
Wil je één vaste plek waar je al jouw dromen en doelen kan opschrijven?

Notion is dé uitkomst voor jou!

Ben jij vastberaden om meer structuur en overzicht in je leven te krijgen? Maar heb je het gevoel dat…

Ik geloof erin dat je niet eindeloos hoeft te ‘ploeteren’ om een meer structuur en overzicht te krijgen in je leven waardoor je sneller kan groeien als mens en met je eventuele business.

Wanneer de juiste tool gebruikt met de juiste templates kan het ontzettend snel gaan. Ik ben hier het levende bewijs van.

Trello, Asana, Daymate, Things en zo kan ik nog wel een rijtje opnoemen van apps. Ze bieden allemaal iets, maar net niet alles. Je mist een bepaalde vrijheid waardoor het net niet praktisch genoeg wordt om er echt vanuit te werken. Je wilt een systeem wat je zelf kunt creëren en wat aangepast is aan jou wensen en behoeftes. Een systeem waar je alle taken, gewoontes, doelen, ideeën en nog veel meer samen komen op 1 plek.

Wil je niet een hapklaar systeem, maar zelf eigen hand hebben in het vormgeven wat bij jou past? Zelf bepalen welke elementen een prominente plek krijgen? Wil je al je creativiteit kwijt in het creëren van overzicht en structuur? En dit alles wel met iemand aan de zijlijn die iedere keer weer wat voorzetjes geeft?

Daarom heb ik de Notion Cursus ontwikkelt. Voor iedereen die meer structuur, focus en overzicht wil, maar ook voor degene die graag een vaste plek hebben voor al hun creativiteit!

Wat houdt het precies in?

Notion cursus is een online programma waarmee we jouw leven en bedrijf in kaart gaan brengen en gaan zorgen voor overzicht, inzicht en structuur.

Dit krijg je ALLEMAAL:

  • 7 modules met videolessen. Je leert écht praktisch gezien alles wat je moet weten voor het creeëren van overzicht in jouw privéleven en/of business. Niet alleen kennis vergaren, maar vooral direct alles implementeren.
  • Vaste templates die je kan dupliceren naar je eigen workspace. Je kunt dus direct aan de slag met het vormgeven van jouw overzicht. De templates zijn aan te passen naar jouw wensen en behoeften passend bij jouw situatie.
  • Toegang tot de besloten Notion Community op Facebook. Hier kan je connecten met likeminded people en jouw workspace delen met andere cursisten.

En daarbij krijg je onbeperkt toegang!!
Je kunt alles dus op eigen tempo volgen. Er worden iedere keer weer nieuwe modules toegevoegd en bestaande geüpdatet zodat je altijd
de actuele kennis bij de hand hebt.

Dit zijn de modules:

Notion kan wat overweldigend zijn en daarom starten we eerst met een uitleg. We gaan aan de slag met het maken van pagina’s.

Een helikopterview, dat is vooral ontzettend belangrijk binnen je business, maar ook in een druk privéleven. Een dashboard die je direct de belangrijkste inzichten in je huidige situatie geeft waardoor je iedere dag direct weet waar je mee aan de slag kan en wat er op dat moment speelt. In deze module laat ik je zien hoe blokken en kolommen werken zodat je een mooi dashboard kan creëren.

Een groot spinnenweb van diverse pagina’s die allemaal met elkaar gekoppeld zijn. Hét pluspunt van Notion! Geen dubbel werk meer, maar elementen met elkaar laten samenwerken en vooral ook laten versterken. Uitgebreide video’s met voorbeelden zodat jij echt gaat begrijpen hoe dit werkt en hoe je de databases het beste in kunt zetten

Interessante items op het internet snel opslaan in je eigen workspace, notion op je telefoon, handige widgets en iconen en zo kan ik nog wel even doorgaan met handige tips & tricks die ik je in deze module allemaal ga onthullen.

In deze module ga ik uitleg geven over de wat geavanceerdere mogelijkheden binnen Notion. Waaronder bijvoorbeeld de advanced blocks & Rollups. Deze module is echt bedoeld voor als je NEXT LEVEL wilt gaan met je workspace!

Je ontvangt diverse templates die je kan dupliceren naar je eigen workspace. Zo kan je direct aan de slag met het invullen van jouw eigen informatie en de pagina is ready to use. Enkele voorbeelden; Het alles in 1 Dasboard, , Journal, Habbit Tracker, Goal planner, vragenlijst, weekplanner etc. ( De templates zijn voor eigen gebruik en niet bedoeld voor commerciële doeleinden )

Krijg een virtuele rondleiding door mijn eigen workspace. Een workspacce die altijd in ontwikkeling is, maar die je vast en zeker zal inspireren voor je eigen Notion! Door de modules hierboven bevat je voldoende kennis om elementen na te maken.

De Notion Academy

€ 127,- excl. BTW

De Notion Academy + 1- 1 ondersteuning

€ 227,- excl. BTW

We gaan in een online sessie van 1,5 uur  uur samen aan de slag met bijvoorbeeld:
– Het opzetten van jouw workspace
– Het uitwerken van een project
– Al je Notion vragen waar je zelf niet uitkomt

Nog even voorstellen….

4 Jaar geleden begon mijn Notion journey. Ik werd allereerst overweldigd door alle mogelijkheden. Toch liet het mij niet los en ging ik mij er steeds meer in verdiepen en verschillende dingen uitproberen.

Het begon met een plek voor al mijn notities, maar dit breidde zich al heel snel uit.
Zo ontdekte ik al snel dat het een ideale app is voor het bijhouden van een bullet journal. Daarnaast had ik een aparte workspace waar ik allemaal inspiratie en motivatie in opsloeg. Notion was voor mij dus echt een verzamelmap.

Toen ik in 2020 begon met mijn business begon ik Notion ook zakelijk te gebruiken.
Van doelen tot aan klanten en van projecten tot aan taken, alles staat in Notion.
Een leuke nieuwe hobby of project? Hup, ik maak gelijk een workspace aan.

Dit overzicht en werken vanuit structuur en focus heeft er mede voor gezorgd dat mijn bedrijf zo snel een succes is geworden. De rust in je hoofd, de focus binnen je bedrijf en het overzicht waardoor je altijd weet waarmee je aan de slag moet, gun ik jou ook!

Liefs,

Roxanne